Studio Cocoon Logo

Studio Cocoon

Forever Living: Aloë Vera

Aloe Vera Gel voor inwendig gebruik evenaart de kwaliteit van de pure gelei die uit het Aloe Vera blad komt. Net hetzelfde als zou u een Aloe Vera blad opensijden en de gelei eruit direct innemen.

Het pure Aloe Vera sap is zeer geschikt als kuurmiddel en kan de meeste uiteenlopende klachten verzachten en het kan de oorzaken ervan bestrijden. Juist de werking op de darmen, het grootste immuunorgaan van het menselijk lichaam, kan niet hoog genoeg ingeschat worden.

De reinigende werking en de ondersteunende kracht van het immuunsysteem van deze oeroude geneeskrachtige plant, draagt bij tot het algehele aansterken van het organisme, het helpt de zelf genezende krachten van de mens in harmonie te brengen, en helpt zo vele ziekten en kwalen te vermijden.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat regelmatige inname van het Aloe Vera sap een positieve uitwerking heeft op de witte bloedlichaampjes, en hun afweer tegenover virussen bevordert.

Naast het aansterken van de zelfgenezing, heeft wetenschappelijk onderzoek de volgende werking van de Aloe Vera ontdekt en bewezen: