Studio Cocoon Logo

Studio Cocoon

Geplande vakanties

Nia dans, Pilates & Yoga-vakantie en 3-daagse trektocht in ´Le Grand Erg´ in Zuid-Tunesië, Zarzis, 02/11 - 12/11/2017, of 02/11 - 09/11/2017.

Zin om je op te laden én tot rust te komen met body&mind bewegingslessen, zon, zee en woestijn?

Dan is onze vakantie vol zon, zee, ontspanning, woestijn, deugddoende lichaamsbeweging voor lichaam én geest, een zalige massage,..én zoveel meer, iets voor jou!

We beginnen onze vakantie met een 3-daagse trektocht in de woestijn!
Onder begeleiding van ervaren bedoeïen stappen we dagelijks ´mindfullnes´ een 6-tal uren en slapen we in tentjes onder de Arabische uitgestrekte sterrenhemel!
Indien je dit wenst, kan je op de rug van een dromedaris uitrusten en de weidsheid van de woestijn in je opnemen. ´s Ochtends beginnen we de dag met een verkwikkende yogales, na de middag is er tijdens de siësta een relaxatiesessie. ´s Avonds genieten we met een meditatie aan het kampvuur van de rust en immense stilte in de woestijn.

Bij onze terugkeer in de B&B starten we dagelijks met een yogales, tegen de middag is er pilates, na de middag tijdens de siësta een relaxatie/meditatie sessie en in de late namiddag een Nia les.

Bovendien kan je er paardrijden, met een quad in de olijfgaarden rijden en kitesurfen (je kan lessen volgen in een blok van 3u/dag)!

Een uitstap naar Djerba, Zarzis of een andere bezienswaardigheid is na onderling overleg ook mogelijk.

Een vakantie waar niets moet en alles kan, zolang het maar goed voelt voor jou!

Je kan kiezen of je verblijft in ´Dar Nesma´, een rustig, hoog gelegen B&B met 10 verzorgde, mooie kamers, zwembad, jacuzzi met zicht op de baai van Zarzis, lekkere Frans/Tunesische keuken of in onze eigen B&B/vakantiewoning ´Dar A´Mina´, vlak naast Dar Nesma.

Tijdens de vakantie zijn beide B&B´s exclusief voorbehouden voor ons!

Prijs 11 nachten:
met trektocht: 845,00 euro
zonder trektocht: 765,00 euro

Prijs 7 nachten:
met trektocht: 700,00 euro
zonder trektocht: 620,00 euro

Inschrijven tot 30/09/17!

Inbegrepen in de prijs:

Luchthavenvervoer naar en van de B&B - 9 ( of 6 ) nachten volpension in een 2-persoonskamer ( single of dubbel gebruik ) ... 3d/2n trektocht in de woestijn - in de B&B dagelijks Yoga, Pilates, Nia, relaxatie- en meditatiesessie - 1 relaxatie- of dieptemassage van 50min.

Niet inbegrepen:

* Vluchten Brussel-Djerba, Djerba-Brussel; boeken via www.tunisair.com of www.momondo.com (momenteel H&T 220,00 euro)
* Transport naar luchthaven Brussel
* Reisverzekering: zelf af te sluiten

Je inschrijving is pas definitief na betaling van een voorschot van 250,00 euro/pp op reknr. BE 02 9795 9661 1740, met vermelding ´vakantie Zarzis´ en je naam, ten laatste op 15/10/2017!

Ook partner, vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus,... die graag met je mee gaan en al dan niet zin hebben in ons aanbod van lichaamsbeweging zijn welkom ( 5% korting zonder deelname aan de lessen )!

Min.aantal inschrijvingen: 7p, max 16p.

Inschrijven via - 0473/ 99 90 03

Info over Lisbeth: www.studiococoon.be

Meer info over de B&B: www.dar-nesma.com