Studio Cocoon Logo

Studio Cocoon

Geplande vakanties

Yin yoga - Pilates - Nia vakantie met 4-daagse
trektocht in de Tunesische woestijn en olijvenpluk,
van 02/11/- 12/11/2019, of 02/11 - 09/11/2019.

Zin om je op te laden én tot rust te komen met body&mind bewegingslessen, zon, zee en woestijn?

Dan is onze vakantie vol deugddoende lichaamsbeweging voor lichaam én geest, zon, zee, ontspanning, woestijn, een zalige massage, meehelpen met de plaatselij-ke olijvenoogst en zoveel meer, iets voor jou!

We beginnen onze vakantie met een 4-daagse trektocht in de woestijn! Onder begeleiding van ervaren bedoeïen stappen we dagelijks een 4-tal uren. Indien je dit wenst, kan je op de rug van een dromedaris uitrusten en de weidsheid en stilte van de woestijn in je opnemen.

´s Ochtends beginnen we de dag met yin yoga, na de middag is er een relaxatie sessie. Bij valavond is er een Nia sessie of Yin Yoga en na het avondmaal dansen we op het ritme van de darbouka aan het kampvuur. ´s Nachts genieten we van de rust en immense stilte in de woestijn en slapen onder de Arabische sterrenhemel of in tentjes als het te fris is!

Bij onze terugkeer in de B&B starten we dagelijks met een Yin yoga- les, tegen de middag is er Pilates, na de middag tijdens de siësta een relaxatie/meditatie sessie en in de late namiddag een Nia dansles.

We oogsten er ook de heerlijke olijven en gaan naar de perserij. Bij terugkeer naar huis krijg je een flesje versgeperste olijfolie mee.

Je kan er ook paardrijden, met een quad in de olijfgaarden rijden en kitesurfen. Een uitstap naar Djerba, Zarzis of bezienswaardigheid is steeds mogelijk.

Een vakantie waar niets moet en alles kan, zolang het maar goed voelt voor jou!

Je kan kiezen of je verblijft in ´Dar Nesma´, een rustige, hoog gelegen B&B met 7 verzorgde, mooie kamers, zwembad, jacuzzi met zicht op de baai van Zarzis of in onze eigen B&B/vakantiewoning ´Dar A´Mina´, vlak naast Dar Nesma. De seizoensgebonden, gezonde maaltijden komen uit de Frans-Tunesische keuken (ook volledig vegetarisch mogelijk).

Tijdens de vakantie zijn beide B&B´s exclusief voorbehouden voor ons!

Prijs 10 nachten: €950
Prijs 7 nachten: €800
Inschrijven tot 15/10/2019!

 

Inbegrepen in de prijs:

Luchthavenvervoer naar en van de B&B - 7 (of 4) nachten volpension in een 2-persoonskamer (single of dubbel gebruik) - 4d/3n trektocht in de woestijn - in de B&B dagelijks Yoga, Pilates, Nia, relaxatie/meditatiesessie - 1 relaxatie- of dieptemassage van 40 min.

Niet inbegrepen:

* Vluchten Brussel-Djerba, Djerba-Brussel; boeken via www.momondo.com
* Transport naar luchthaven Brussel
* Reisverzekering: zelf af te sluiten

Je inschrijving is pas definitief na betaling van een voorschot van €250/pp op reknr. BE 02 9795 9661 1740, met vermelding ´vakantie Zarzis´ en je naam, ten laatste op 15/10/2019!

Min.aantal inschrijvingen: 7p, max 14p.
Inschrijven via - 0473/ 99 90 03
Info over Lisbeth, de lesjes en Dar A´Mina: www.studiococoon.be
Meer info over de B&B: www.dar-nesma.com en www.dar-a-mina.com